Geberit Monolith toiletcisterne

Geberit Monolith: Funktionelt design på få M2

Vi ønsker alle et smukt og funktionelt badeværelse at starte dagen i!

– alt afhængigt af badeværelsets størrelse og omfang, er mulighederne idag nærmest uendelige, når det drejer sig om velvære og komfort på selv få kvadratmeter i din bolig!
Geberit Monolith toilet
Vil du gerne skabe et unikt og lækkert indtryk på dit nye badeværelse?
Med et Geberit Monolith cisternemodul behøver du ikke gå på kompromis med dine ønsker til design. Et virkeligt imponerende design handler, når alt kommer til alt, ikke blot om det æstetiske design, men også om funktion, produktmateriale og teknologien bag løsningen. Selve frontpanelerne er lavet af sikkerhedsglas hvilket – udover det elegante udtryk – gør modulet særdeles rengøringsvenligt.

Monolith cisternemodulet kan monteres med nærmest alle typer hængeskåle og kræver generelt ingen konstruktionsmæssige ændringer ved installation i stedet for et gulvmonteret toilet. Monolith tilbydes i 4 farver (sort, hvid, sand og umbra).

Her har vi moderniseret et mindre badeværelse med ny badeniché med glasvægge, nye fliser, nyt vaskemøbel fra Duravit, håndvask- og brusearmatur fra Vola, samt et hvidt Monolith modul som toiletløsning.

Badeniche efterBadeniche før

Hos FrederiksenBad tilbyder vi rådgivning og effektiv indretning af alle typer badeværelser – store som små. Igennem tæt dialog sikre vi dig, at vi sammen når det resultat, som du har forventet indenfor det aftalte budget!

Få et uforpligtende tilbud!
Kontakt vores badkonsulenter på telefon 8614100 eller benyt vores kontaktformular herunder for en mødeaftale eller for en nærmere dialog omkring  visualisering af dine badeværelsesdrømme i 3D!

    Scroll to Top