Kundecase: Hvordan en fordelingsgang blev til to badeværelser i Brabrand!

Drømmen om to separate badeværelser i familiens parcelhus – og et med direkte adgang fra soveværelset – havde længe stået højst på deres ønskeseddel!

Badeværelse førAt det eksisterende badeværelse efterhånden trængte til en “opfriskning” med mere moderne sanitet og design, var alle i familien helt enige om,- men en renovering af badeværelset ville ikke indfri deres drøm om 2 nye badeværelser i huset!

Nu blev “Gode råd hurtigt dyre!”
Flere foreslag og ideer var blevet tilbudt og vendt og drejet, – men en tilbygning med indretning af et ekstra badeværelse ville blive alt for dyrt og omstændigt – og det nuværende badeværelse var ikke stort nok til at blive delt op i 2 anvendelige enheder, – særligt ikke fordi der også var et ønske om et badekar i “forælder” badeværelset.

Den alternative løsning fra Frederiksen Bad!
Husets indretning bød på en relativ bred og lang fordelingsgang, som for enden førte til soveværelset. Altså faktisk mange gode m2, som egentligt ikke blev optimalt udnyttet i hverdagen.
Ved hjælp af nøje opmåling og efterfølgende 3D tegninger, inklusiv den nye nødvendige rørføring, kunne vi visuelt præsenterer familien for en alternativ og komplet løsning, der indeholdte alle deres ønsker til de to nye separate badeværelsers funktioner og indretning, – kun ved at inddrage en del af fordelingsgangen til at skabe et nyt badeværelse med direkte indgang fra soveværelset i huset!

Om selve ombygningsprocessen

For at sikre familien en nogenlunde bad- og hygiejnekomfort i byggeprocessen, installerede vi først en af vores Badmobiler med toilet på matriklen, idet vi så straks kunne gå igang med at nedbryde det gamle badeværelse og omlægge rørføringen uden at skulle tage hensyn til om det var muligt at bruge badeværelset udenfor vores arbejdstid. Dette er komfortabelt, tidsbesparende og gør samlet hele projektet mere effektivet og dermed billigere at udføre, da vi ikke dagligt skal sørge for at der er varmt badevand og et funktionelt toilet i drift i huset.

Se forløbet i billeder her:

This slideshow requires JavaScript.

Opbygning af de to nye badeværelser i Brabrand
Efter alle det skjulte vvs-arbejde, var det nu tid til at udfører alle de synlige monteringer af vandarmaturer og sanitet, efter at Murerhuset havde udført deres flotte flisearbejde, efter kundens ønsker, på begge badeværelser.

Begge husets badeværelser blev udstyret med vandhaner og brusearmaturer fra Grohe, Mat hvide hængeskåle og badekar fra Duravit, indbygget cisterner fra Geberit og afløb i badenicher fra Unidrain. De unikke indbygget skabe og indsatser er udført af et lokalt snedkerfirma.

This slideshow requires JavaScript.

Vi glæder os over at dette badeværelsesprojekt nu er blevet til virkelighed, sammen med familien i Brabrand! 🙂

Lad os også hjælpe dig i mål med ideer og tanker omkring dit nye drømmebadeværelse.

Kom i dialog nu!
Kontakt vores badkonsulenter på telefon 8614100 eller benyt vores kontaktformular herunder for en mødeaftale eller for en nærmere dialog omkring visualisering af dine badeværelsesdrømme!

Scroll to Top