Profil

Med Frederiksen Bad designer vi unikke og udsædvanlige badeværelser sammen med vores kunder.

Hos Frederiksen VVS ApS har vi altid haft en passion for lækre badeværelser, – derfor valgte vi i 2016 at udvide firmaet med Frederiksen Bad, en afdeling hvor vi ekslusivt tilbyder individuel indretning og design af badeværelser, bl.a. med brug af med nyeste digitale 3D teknik, og altid i tæt samarbejde med vores kunder og udvalgte partnere.

Som autoriseret VVS installatør kan vi naturligvis tilbyde at udføre den komplete totalentrepriser ifm. etablering og modernisering af badeværelser på alle niveauer, – men vi tilbyder også gerne at udfører vores ydelser fra Frederiksen Bad på konsulentbasis efter et individuelt aftalt honorar fra projekt til projekt.

Frederiksen Bad ledes af Anja Koed Frederiksen, – Hende kan du møde og læse mere om her:

Hej, jeg er Anja!
Sammen med Rasmus har vi Frederiksen VVS ApS, som ligger i Galten og Viby J. ved Aarhus.
Med en stor passion for design og etablering af unikke badeværelser har jeg det daglige ansvar for Frederiksen BAD i tæt samarbejde med vores to dygtige badkonsulenter Mette & Maibritt – som står for vores ydelser som primært er design, indretning og etablering af moderne baderum, i totalentreprise eller som badkonsulent.

Min baggrund
Med en uddannelse i VVS-branchen og mere end 20 års erfaring inden for specielt design og indretning af alle typer badeværelser, – med eller uden wellness og i alle størrelser, – var valget om at starte en dedikeret BAD Afdeling hos Frederiksen VVS en nem beslutning for mig at være med til at træffe, da jeg altid har haft en meget stor interesse for hele den kreative proces i, at indrette og skabe nye unikke badeværelser i alle typer boliger.

Vores Vision
Vores vision er, at vi i tæt dialog med vores kunder, skaber funktionelle og unikke badeværelser indenfor det budget og de fysiske muligheder der er til rådighed for et projekt.
Derudover påtager vi os gerne opgaven i at koordinere de involverede håndværkere i hele byggefasen, hvad enten vi optræder som totalentreprenør, eller som tilknyttet badkonsulent for et projekt.

Vi glæder os til at kunne tilbyde dig det bedste inden for bad- og wellness verdenen.

Med venlig hilsen
Anja Koed
Anja Koed Frederiksen

FrederiksenBAD er et koncept fra:

FREDERIKSEN VVS ApS - En af Danmarks flinkeste virksomheder

________

Autoriseret Installatør Tekniq 2022-2024
Autoriseret Installatør Tekniq 2022-2024
Scroll to Top