Marmor sort hvidt bad

Forvandling af badeværelse i sort/hvid og marmor.

Forandring fryder siger man! Dette ordsprog gælder også for badeværelser.

Selv om det viste badeværelse egentligt var relativt nyt udført (5 år), var indehaveren ikke helt tilfreds med det samlede udtryk i rummet. Vores kunde mente, at det lyse rum manglede kontrast og liv! Dette kan man naturligvis maksimalt opleve med armaturer og tilbehør med kontrast til et hvidt rum. Via vores 3D tegninger kunne vi afprøve forskellige armatur-, glas- og fliseoverflader, inden det endelige valg altså blev et grundlæggende sort/hvidt design med store marmorfliser, i stedet for glasmosaik, – dette for bla. at undgå fuger på overfladerne, hvilket betyder nemmere rengøring og dermed mindre brug af kemikalier til rengøring i hverdagen! Derudover skabte det en flot kontrast og en rolig og lækker følelse i at gå ind på badeværelset, pga. de store fugefri overflader.

Se en forvandling her

Marmor sort hvidt bad

Sådan forvandlede vi dette toilet- og baderum

  1. Det elektroniske Oras håndvaskarmatur blev udskiftet med et berøringsfrit sort VOLA HV1E armatur med en dertil passende sort bundventil, samt en vægmonteret sæbedispenser, ligeledes fra VOLA.
  2. Det klarer glas i brusenichens væg og dør, er blevet udskiftet med sort glas på specialmål fra vores glasleverandør.
  3. Den forkromede toiletpapirholder, samt håndklædekroge, er ligeledes blevet udskiftet med produkter i sort fra VOLA’s tilbehørsprogram.
  4. Glasmosaikken der beklædte den indbyggede cisterne samt brusenichen, er blevet udskiftet med store marmorfliser i sort/hvidt mønster.
  5. Den indbyggede hængeskål fra Duravit, blev udskiftet med ny hængeskål fra CATALANO  monteret med et nyt sort toiletsæde, inklusive “Softclose”, samt en 2-skyls trykknap  i sort fra VOLA, bla. passende til Geberit cisterner.

Forandring med minimale omkostninger

Forvandlingen af dette moderne badeværelse er udført uden ændringer af selve vvs installationerne og vi har bibeholdt håndvask og vaskemøbel – hvilket betyder at der kun har været omkostninger til demontering af de eksisterende produkter, samt montering af de nye produkter, efter udførte murerarbejder.

Få et uforpligtende tilbud på en forvandling af dit badeværelse! Kontakt vores badkonsulenter på telefon 8614100 eller benyt vores kontaktformular herunder for en mødeaftale eller for en nærmere dialog omkring dine badeværelsesønsker!

    Scroll to Top