Persondatapolitik for frederiksenbad.dk

Når du besøger vores hjemmeside, registreres information af generel karakter automatisk. Disse oplysninger (serverlogfiler) indeholder f.eks. typen af webbrowser, operativsystem, domænenavnet på din internetudbyder og lignende. Disse oplysninger er anonyme og indeholder ingen information om din person. Anonym information af denne art anvender vi til statistik og til at optimere hjemmesiden og teknologien bag den.

Hjemmesidens ejeroplysninger:
Frederiksen VVS ApS.
Svaneparken 32
8464 Galten

Som et ansvarligt firma gør vi naturligvis vores yderste for at beskytte dine personlige data, som indsamles ved brug af vores online formularer og tjenester. Vi anvender en sikker forbindelse via HTTPS protokollen med SSL Certifikat for at sikre de  personlige data du sender os via sidens kontaktformularer og tjenester.

Hvilke oplysninger indsamles?
De personoplysninger, som vi indsamler, omfatter udelukkende almindelige personoplysninger, herunder identitetsoplysninger, så som dit navn, din e-mailadresse, din adresse/firmaadresse og telefonoplysninger, som du selv indtaster via hjemmesidens kontaktformularer og tjenester. Dine personlige data vil aldrig blive overgivet til 3. part, eller anvendt i markedsføringsøjemed, uden dit udtrykkelige samtykke.

Lagring og beskyttelse af personoplysninger
Vi opbevarer kun dine personoplysninger så længe dette er nødvendigt til opfyldelse af de formål, hvor dine personoplysningerne er indsamlet og registreret.
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i Danmark. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Om cookies

Vi anvender cookies for at forbedre hjemmesidens funktioner og brugeroplevelsen, samt til indsamling af besøgsstatistik og brugeradfærd. En cookie er en lille tekstfil, der bliver gemt i internetbrowseren, som gør, at vi kan genkende din computer, tablet eller mobiltelefon. Via cookies registreres oplysninger i anonym form for at gøre hjemmesiden mere brugervenlig, effektiv og målrettet. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus eller skadelige programmer.

Sådan blokerer og sletter du dine cookies:
De fleste browsere er sat op til at acceptere cookies. Du kan dog vælge, at ændre dine browser indstillinger således, at din browser afviser tredjemands cookies eller giver besked, når en tredjemands cookie bliver sendt.

Vejledning i at slette flash cookies (gælder for alle browsere)

Statistik cookies

På Frederiksenbad.dk anvender WordPress.com-Stats, en webanalyse-software, der leveres af Automattic Inc., 60 29th Street #343, San Francisco, CA 94110-4929, USA, der er registreret af Quantcast Inc., 201 3rd St, Floor 2 , San Francisco, CA 94103-3153, USA.
WordPress.com-Stats bruger cookies, til at hjælpe hjemmesiden med at analysere, hvordan besøgende bruger webstedet. Oplysningerne fra cookien om din brug af hjemmesiden (herunder din IP-adresse, anonymiseret før opbevaring) gemmes på serveren i USA. Du kan nægte brugen af ​​cookies ved at vælge de relevante indstillinger i din browser. Bemærk venligst, at hvis du gør dette, kan du muligvis ikke bruge alle hjemmesidens funktioner. Du kan fravælge at blive sporet af Quantcast med virkning for fremtiden ved at indstille en opt-out-cookie i din browser: http://www.quantcast.com/opt-out. Hvis du sletter din browsers cookies, skal du indstille denne opt-out-cookie igen.

Sociale Medier, 3. parts software/apps.

På vores hjemmeside er der indlejret dele-knapper og indhold fra sociale medier som f.eks. facebook og YouTube. Herudover anvender vi skrifttyper fra Google Webfonts biblioteket. Disse websteder og tjenester kan efterlade såkaldte tredjepartscookies på servere udenfor EU, som vi ikke kontrollerer. Indlejrede cookies fra følgende tredjepartstjenester i USA kan efterlade cookies i din browser. Følg disse links for at læse, hvordan disse tjenester bruger cookies og data:

Erhvert link til 3. mands-server er uden ansvar for os, ligeledes er indholdet eller pålideligheden af siderne der linkes til.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til vores dataansvarlige:

Anja Koed Frederiksen
Email: anja@frederiksenbad.dk

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Forbehold

Vi har gjort vort yderste for at sikre, at informationerne på denne hjemmeside er så akkurate og præcise som muligt. Vi fraskriver os ethvert ansvar for tab, skade og følgevirkinger ved brugen af informationer fra vores website. Vi anbefaler dig altid at verificere vigtige informationer, inden de bliver anvendt.
Indenfor rammerne af den gældende EU-lovgivning forbeholder vi os ret til at ændre indholdet af denne persondata- og cookiepolitik når som helst og anbefaler derfor, at du regelmæssigt læser vores aktuelle version.


Sidst opdateret: Maj 2018