Badeværelser før modernisering

Kundecase: Renovering af 70’er badeværelser i Risskov

I en smukt beliggende villa i Risskov har vi netop moderniseret husets to farverige 70’er badeværelser.

Her kan du se og læse mere om forløbet. Familien havde længe gjort sig tanker om hvordan de ønskede deres to badeværelser for fremtiden skulle moderniseres og indrettes, – både med hensyn til komfort og design. Men de var i tvivl om det hele kunne lade gøre indenfor de rammer der var tilstede for projektet. Derfor var det en stor hjælp at vi hos Frederiksen Bad kunne tilbyde virtuelle 3D tegninger med løsningsforeslag til hvordan de to baderum kunne indrettes med nye fliser, sanitet og møbler, – inden vi gik igang med selve renoveringen af villaens badeværelser.

Eksisterende baderum
Husets store badeværelse. Træk i skyderen for at se før/efter

Udover et moderne og stilfuldt baderumsdesign i begge rum, var et af ønskerne at bibeholde både badekar og bruseniche i familiens store badeværelse for maksimal komfort i hverdagen.
Igennem forløbet kunne vi, via 3D tegninger, afprøve forskellige fliseoverflader og farver inden den endelige flisetype blev valgt. Det nye badeværelse er indrettet med en muret bruseniche med glasdør, nyt badekar og stilrene skabselementer fra Duravit L-Cube møbelserien, monteret med håndvaske fra ME by Starck. De indbygget vandhaner og armaturer er fra Vola i børstet rustfrit stål og det indbygget hjørnetoilet er fra Geberit med en Duravit hængeskål.

I denne billedserie kan du se mere af selve forløbet:

Det store badeværelse:

Gæstebadeværelset med bad:

Det mindre gæstebadeværelse er blevet monteret med samme type vægfliser og udstyret med samme serie sanitet, vaskeskab og vandhaner, som husets store badeværelse.

Gæstebad og toilet
(Flere billeder bliver løbende tilføjet, efterhånden som projektet skrider frem!)

Drømmer du også om et nyt badeværelse?
Går du også med tanker om et nyt badeværelse, så kontakt os for en dialog eller et uforpligtende tilbud.

Scroll to Top