Lille badeværelse eller Gæstebad forslag i 3D

Kunsten at skabe et lækkert lille badeværelse!

At designe nye badeværelser i mindre rum er faktisk en mere udfordrende opgave end man lige forstiller sig, især hvis rummet skal fremstå “luftigt”, lækkert og brugervenligt, samtidigt med at alle ønskede fornødenheder er korrekt installeret.

Det betyder f.eks. at det ikke altid er sådan, at den flotte bruseløsning man netop har set i en badeudstilling, vil gøre sig godt hjemme i ens eget nye badeværelse, ganske enkelt fordi den rent designmæssigt vil fylde for meget i rummet i virkeligheden.

Heldigvis er udvalget af toiletter, vaskemøbler og bruseløsninger med videre i dag stort – og flere producenter har også udviklet produkter der især er velegnet til indretning af mindre badeværelser og gæstetoiletter i både huse og lejligheder.

Som professionel badkonsulent hjælper vi vores kunder med indrette badeværelser med maksimal komfort, selv med få kvadratmeter til rådighed. Ved hjælp af 3D tegninger kan vi afprøve forskellige løsninger, inden der tages den endelige beslutning for indretning af det nye badeværelse.

Se et eksempel på en renovering af et mindre badeværelse her:

Gæstebad før
Eksempel: Gæstebad før renovering.

Vores 3D Tegning foreslag:

Gæstebad forslag i 3D
Gæstebad forslag i 3D
Gæstebad Perspektivtegning
Gæstebad Perspektivtegning

… og her det endelige resultat hos kunden efter endt renovering:

(Klik på billederne for fuld størrelse)

Næsten uanset hvilke ønsker du har til et nyt badeværelse, kan FrederiksenBad tilbyde at designe, etablerer og indrette det, indenfor de rammer der er tilstede for projektet. → Se flere referencer her.

Kontakt vores badkonsulenter på telefon: +45 8614 1000 for en nærmere dialog om dit nye badeværelse!
Eller send os en besked via email her:

    Scroll to Top