Renovering af ældre badeværelse

Kundecase: Totalrenovering af badeværelse

Endnu et typisk 70’er badeværelse og gæstetoilet måtte her overgå til historien, – da vores kunde i Harlev besluttede sig for en komplet renovering af husets bad- og gæstetoilet.

Udover et komplet nyt og moderne design, med ny sanitet, nye fliser og bademøbler fra Duravit, var ønsket også at få installeret termostatstyret gulvvarme for at opnå en maksimal komfort i hverdagen. Da badekaret meget sjældent blev brugt, valgte vi, i samarbejde med vores kunde, at erstatte dette med en bruseniche i den nye indretning, hvilket betyder at rummet nu fremtræder mere “luftigt” og større end tidligere.

Bad før totalrenoveringBad efter totalrenovering

Her kan du se mere af selve renoveringsforløbet:

Før totalrenovering:

Det gamle badeværelse blev helt renset for fliser, sanitet, vandinstallationer og gulvbelægning, herefter blev nye skjulte vandinstallationer og gulvvarmeslanger monteret inden færdigbehandling:

… og her det færdige resultat, udført som totalentreprise, med vandarmaturer fra Hansgrohe Axor Starck serien og Duravit L-Cube sanitet og møbler!

Drømmer du også om et nyt badeværelse, eller blot en mindre modernisering?

Få et uforpligtende tilbud på dit nye badeværelse! Kontakt vores badkonsulenter på telefon 8614100 eller benyt vores kontaktformular herunder for en mødeaftale eller for en nærmere dialog!

Scroll to Top