3D tegning af bad

Kundecase: Sådan blev Katrines ekstra soveværelse til et nyt lækkert badeværelse!

“Kan jeg få et badekar i mit andet soveværelse?”

– spurgte Katrine vores Badkonsulent, da hun var forbi for at danne sig et overblik over hvilke badeværelsesløsninger Frederiksen Bad kunne tilbyde i forbindelse med en modernisering af Katrines ældre 1-plans parcelhus i Risskov. Det korte svar fra os var: ja da!… men …

Det blev dog ikke kun til et nyt badekar – men derimod en bestilling af et komplet nyt badeværelse med lækkert interiør i det tidligere soveværelse. Huset eneste oprindelige badeværelse og toilet var uden badekar og måtte nu omstille sig på at blive til gæstetoilet.

Nyt bad i soveværelse

– Og sådan blev drømmebadeværelset til virkelighed!

For at soveværelset kunne omdannes til det badeværelse med toilet som Katrine drømte om, krævede det en del ombygning af selve rummet, bl.a. flytning af et vindue, samt inddragelse og isolering af krybekælderen under rummet, til brug for de nødvendige nye vand- og afløbs installationer.

Grundtegning nyt badeværelse
Grundtegning nyt badeværelse

I mens håndværkerne fra Murerhuset og Frederiksen VVS ombyggede og klargjorde rummet til den fremtidige funktion, koncentrerede vi os om at lave virtuelle indretningsforslag med 3D tegninger udefra Katrines budget, ønsker til komfort og farver, samt armaturer og sanitet. Resultatet blev følgende:

 

Den endelige løsning!

Selve rummet blev holdt i to farver med skarp kontrast: Hvide vægge og sanitet, samt skifergrå fliser på gulv og vægge omkring badefaciliteterne. Ved hjælp af dekoration og håndklædefarver, kan man nemt tilføre rummet den type personlighed og atmosfære man ønsker året rundt, hvilket gør det fundamentale design bæredygtigt og langtidsholdbart.

 


Går du også i tanker om et nyt badeværelse?

Har du også behov for et nyt badeværelse design i din bolig eller virksomhed, så hører vi gerne fra dig. Frederiksen Bad udfører alle former for badeværelser med kreative ideer og markedets førende produkter, hvad enten det drejer sig om en mindre modernisering eller en hel ny badeværelsesløsning.

Kontakt vores badkonsulenter på telefon 8614 1000, eller pr. email her!

Scroll to Top