Nyt badeværelse med Vola armaturer

Kundecase: Komplet modernisering af to 80’er badeværelser i Nordsjælland

I gennem gode bekendte fra Nordsjælland blev vi anbefalet Frederiksen Bad som badkonsulenter for vores nye projekt: Komplet modernisering af to ældre badeværelser i vores hus fra sidst i 80’erne i Allerød. Allerede efter det første telefon møde med Anja & kollegaerne, samt de følgende 3D tegninger med nye forslag, – blev vi klar over at medarbejderne hos Frederiksen Bad virkeligt “brænder” for at designe og skabe nye badeværelser for deres kunder!” – Bente L./Allerød.

80er badeværelseModerniseret badeværelse

Om selve badeværelsesprojekterne:

Ægteparret i Allerød havde i flere år gået i tanker om modernisering af deres store daglige badeværelse, samt gæstebadeværelset i deres hus, – og jævnligt søgt efter gode forslag og indretninger i deres nærområde – dog uden af finde “lige det” de søgte! Så fik vi en henvendelse omkring deres badeværelses-projekter.

Takket være video, billeder samt besøg hos kunden, kunne vi hos FrederiksenBad nemt skabe os et indtryk af familiens ønsker og præsenterer dem for den løsning de egentligt søgte, som bl.a. indebar naturfarver og materialer som passede til resten af huset samt den smukke natur omkring boligen . Altså blev løsningen fliserne wild wood i de smukke natur nuancer og baderums møbler med fronter i massivt egetræ, gulvfliser i varme passende farver, samt armaturer i rustfrit stål med glasvægge og hvid sanitet som kontrast! – og vi sagde derfor efter et succesfuldt aftaleforløb, – ja tak til projektet i nordsjælland! Her er resultatet!

 

– og det samme bad design tilbød vi for det mindre gæstebadeværelse, som nu fremstår som en flot og lækker kopi af familiens store badeværelse.

Gæste bad førGæste bad nu

Begge husets badeværelser er nu udstyret med materialer i højeste kvalitet fra førende fabrikanter:

Armaturer: Berøringsfrie armaturer fra Vola i rustfrit stål (med fokus på hygiejne.)
Håndvask/Møbel: Møbel med massive fronter i massiv eg, som kan indstilles efter behov samt porcelænsvask fra Cosani.
Toilet: Indbygningscisterne med italiensk Catalano hængeskål
Trykknap: Vola 2 skyl i Rustfrit stål.
Glas døre/vægge samt spejle: JN Bech Glas.
Badeniche afløb: Unidrain.

Går du også i tanker om et nyt lækkert badeværelse, så hører vi gerne fra dig!

Kom i dialog nu! RING 8614 1000 eller kontakt os pr. mail.

#FrederiksenBad #baddesign #badkonsulent

Scroll to Top