Duravit Viu Bad Miljøe

Hvordan bliver mit badeværelse personligt?

Går du med tanker om et nyt badeværelse i din bolig?

Et badeværelse med toilet er boligens mest intime rum. Det er som regel det første rum du besøger når du vågner og starter din dag, – samtidigt med at det også er i funktion i løbet af resten af døgnet, alt afhængigt af det relevante livsmønster i din bolig. Badeværelset er derfor en naturlig del af din og familiens hverdag!

“Hos Frederiksen Bad har vi specialiseret os i indretning af personlige badeværelser, – udført udfra de ønsker og behov vores kunder har til det aktuelle projekt.”

MED VORES 3D TEGNINGER RAMMER VI SAMMEN MÅLET!
Ved hjælp af markedets nyeste 3D tegningsprogram kan vi visuelt udfører særdeles detaljeret tegninger af dit nye badeværelse inkl. farver, fliser, materialer, armaturer og udstyr, – hvilket betyder at du som kunde kan få et godt indtryk af dine ønsker og valg til den nye indretning, – samtidigt med at den den udførende installatør får et samlet indblik i hele projektet, og derfor kan afgive er meget præcist tilbud på dit nye personlige badeværelse.

Se et aktuelt 3D virtuelt eksempel her:

“Sådan skal mit nye badeværelse fremstå!”
DuravitVores kunde, Vibeke, ønskede sig et særdeles minimalistisk og luftigt badeværelse i sin nye bolig lige ud til havet i Risskov. Med vaskemøblet Duravit CAPE COD by Phillipe Starck som basis i rummet, kunne vi igennem 3D tegninger, indrette det nye badeværelse helt efter Vibekes ønsker og herefter planlægge selve renoveringsforløbet.

FrederiksenBad udfører profesionelle 3D design af nye badeværelser for kunder i hele Danmark!
Som badkonsulent, med base i Aarhus, arbejder vi gerne online for kunder i hele Danmark, – og vi anviser ligeledes gerne passende vvs-installatører i hele landet for kunder, – som ikke allerede har en installatør eller en entreprenør tilknyttet sit nye badeværelses-projekt.

Hvad koster professionel baddesign og indretning?
Vi tilbyder vores 3D tegninger fra Kr. 1500,- pr. baddesign eller indretningsforslag, inkl. alle 3D filer (pdf) og moms, baseret på fremsendte mål og informationer. Hvis vi udfører, som Aut. installatør Frederiksen VVS ApS i Aarhus, hele entreprisen er vores baddesign og indretning typisk inkluderet i vores samlet badeværelsestilbud.

Har du interesse? Kontakt vores badkonsulenter på telefon 8614100 eller benyt vores kontaktformular for nærmere information eller en personlig aftale!

    © Artikelfoto: Duravit.dk

    Scroll to Top