Frederiksen Bad, Udstilling

Badeværelser er vores passion

Et badeværelse er boligens mest intime rum, her kan man finde ro og være sig selv, – eller to, – alt efter temperament og rummets indretning.

At designe og bygge individuelle bade-, Spa-, og wellness rum er for os en passion, – derfor har vi valgt at udvide Frederiksen VVS med en ny badeværelses-afdeling, der ledes af Anja Frederiksen og som udelukkende koncentrerer sig om design, indretning og etablering af unikke badeværelser, i tæt samarbejde med vores kunder og de leverandører som er udvalgt til det pågældende projekt.

Vores koncept er baseret på kvalitetsløsninger hele vejen rundt, hvad enten det drejer sig om en kreativ modernisering af et typisk badeværelse i en lejlighed eller villa, eller en indretning af et helt nyt luksus baderum med alle wellness faciliteter i din bolig.

Vi koordinerer alle involverede håndværk og fabrikanter, således at du som kunde kun har en kontaktperson igennem hele processen.

Duravit 03 XSquare
Badeværelse, Duravit, Sort/Hvid Design
VOLA Vandarmatur
Axor-Starck Ambiente
bad-ref-4
Dansani Luna
Raindance PowderRain hansgrohe
Mobil Bad- og Toiletvogn

Frederiksen Bad Logo
Vi tilbyder indretning af badeværelser for både private og erhverv i hele midtjylland.
Som ansvarlig og autoriseret vvs-installatør udføres alle vores installationer og entrepriser naturligvis efter gældende lovgivning og med betryggende garanti.

Scroll to Top